Ioana si George

fotografii nunta Oradea

Nici nu am cuvinte sa povestesc cat ma bucur ca avut ocazia sa ii cunosc pe George si Ioana. Doi oameni simpli, calmi, intotdeauna cu zambetul pe buze, de ti-e mai mare dragul sa stai de vorba cu ei.

Inca de la prima noastra intalnire am stat mai bine de trei ore sa povestim te miri ce, fara sa stim cum trece timul. Stiau inca de pe atunci ca doresc sedinta foto dinainte de nunta la Bisericuta Motului la Padis sau ca in octombrie doresc sa spuna DA imbracati in port popular… si exact asta a urmat. Si au fost minunati.

Ioana inaintea nuntii – calma, linistita si fermecatoare…

mireasa Oradea foto

Nunta Oradea

George – foarte foarte emotionat…

Nunta speciala OradeaIoana si George fotografii Nunta02Fotografii de nunta OradeaNunta speciala OradeaIoana si George Nunta08 Ioana si George Nunta10 Ioana si George Nunta09fotografi buni nunta Oradea nunta Oradea miresicicastello Oradea nunta aranjamente nunta Oradea

“Candy-bar-ul” pe gustul nostru – ca alt cuvant mai potrivit nu am gasit.

specialitati nunta Oradea nunta OradeaIoana si George Nunta17 Ioana si George Nunta18

Daca pana acum v-ati delectat privirile cu costumele lor populare, acum puteti incepe sa admirati frumoasa rochie de mireasa a Ioanei – cu care s-a gatit inainte de primul dans.

miresici Oradea rochie mireasa OradeaIoana si George fotografii nuntaprimul dans Oradea Ioana si George primul dans Ioana si George Nunta25

Totrul in acelasi ton… si binenteles mega delicios.

tort nunta special Oradeacastello Oradea fotografii nunta

Alice si Adrian Lăzău | Joy of Love


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

contact Adrian Lazau fotograf nunta Oradea
contact Adrian Lazau fotograf nunta Oradea
blog Adrian Lazau fotograf nunta Oradea
breaker

Leave a Reply